Ekskluzivni distributer za Srbiju i Crnu Goru

Calcium Cure

Terapija tela morskim kalcijumom sa masažom

• Nadoknada manjka kalcijuma • Usporavanje procesa starenja kože • Jačanje kostiju i zuba

O tretmanu

Terapija tela mineralima jedinstven je koncept u svetu i spada u domen zdravstvenih terapija. S obzirom da uključuje masažu tela i mimo zdravstvenih ima i izuzetne benefite na izgled i stanje kože, ovaj tretman pronašao je svoje nezaobilazno mesto u luksuznim wellness & spa centrima širom sveta. Kalcijum je
najobilniji gradivni element u telu. Čini oko 2% ukupne telesne mase odraslog čoveka, a najviše je prisutan u kostima i zubima. Potreba organizma za kalcijumom dodatno je naglašena kod dece i ljudi starijih od 50 godina. Sprovedena istraživanja naučnog tima u Thalionu pokazala su da oko 45% muškaraca i 62% žena imaju dnevni unos kalcijuma ispod preporučene vrednosti. Terapija kalcijumom nadomestiće manjak minerala telu, direktno putem kože. Nakon mineralnog pilinga tela tretman se nastavlja masažom kalcijum koncentratom i pakovanjem sa kalcijumom i belom glinom. Omogućava hidrataciju kože, poboljšava tonus i čini je elastičnijom.

Aktivne supstance

Marine Calcium – hidrosolubilan suvi ekstrakt kalcijuma. Esencijalan za ljudsko telo, gradivni je element kostiju, zuba, i reguliše pH organizma.

Marine Polysaccharides – hidriraju epiderm.

Lithothamnium Calcareum – pročišćuje kožu i omogućava remineralizaciju.

Sea Salt Crystals – eliminiše mrtve ćelije kože.

Thalisource – koncentrat polisaharida i oligosaharida braon alge. Dubinski hidrira kožu i sprečava gubitak vode u površinskom sloju kože.

Kome se preporučuje
Tretman je namenjen za svakoga, posebno osobe sa manjkom kalcijuma ili osobe koje su imale prelom
kostiju.

SVI THALION TRETMANI TELA

ANTICELULIT I OBLIKOVANJE TELA

MINERALNA TERAPIJA

ANTI AGE TRETMANI

SPA TRETMANI ŠAKE I STOPALA

THALISENS RITUALNI TRETMAN